Philips

Introductie SensoTouch 3D

Tijdens de jaarlijkse, interne internationale meeting van alle business units van Philips, wordt de nieuwe shaver SensoTouch 3D gelanceerd. De verantwoordelijke business unit Shaving&Grooming wil dit niet ongemerkt voorbij laten gaan en vraagt een interne introductie campagne te ontwikkelen die het nieuwe apparaat onder de aandacht brengt.

Introduction SensoTouch 3D
During the annual, internal international meeting of all Philips business units, the new shaver SensoTouch 3D is launched. The concept: DO NOT SHAVE. Because the only way to test a shaver is when your skin isn't completely shaven. With a guerilla campaign we ask the guests nót to shave in the days before the event, we send them a Youtube video, and they are welcomed in Barcelona by hostesses with the DO NOT SHAVE logo. The logo is also to be found everywhere in the streets. The result: 400 unshaven men. Ready to test the SensoTouch 3D when they receive it in their hotel room.

Concept

Hoe ervaar je de unieke eigenschappen van een nieuwe shaver het best? Door hem te gebruiken. En als je het apparaat wil gebruiken is het wel handig als je niet glad geschoren bent. De uitgangspunten van ons concept: DO NOT SHAVE.

Realisatie

In een guerilla campagne roepen we de gasten op zich vooral niet te scheren in de dagen voorafgaand aan de meeting. DO NOT SHAVE. Het actie logo wordt anoniem gemaild, daarna verschijnen Green Graffiti afbeeldingen gevolgd door een YouTube filmpje waar de actie zichtbaar wordt verspreid over de wereld. De dag voor vertrek ontvangt iedereen het DO NOT SHAVE logo als Gaudi mozaïek. Op het vliegveld in Barcelona staan hostessen de gasten op te wachten met het DO NOT SHAVE logo. Op straat en bij het hotel komt het actie logo terug op de kleding van skaters en living statues die voor het hotel staan. Het resultaat; ruim 400 ongeschoren mannen in Barcelona, die met een persoonlijke roomdrop de kans kregen, de unieke eigenschappen van de SensoTouch3D zelf te ervaren.

CIMG2086.JPG

CIMG2086.JPG

IMG_4067.jpg

IMG_4067.jpg

Gaudi Do not shave.jpg

Gaudi Do not shave.jpg

P2010039.JPG

P2010039.JPG

P1310035.JPG

P1310035.JPG

Def versie DoShave_02_tag_pos.jpg

Def versie DoShave_02_tag_pos.jpg

CIMG2110.JPG

CIMG2110.JPG