info@bs-eventinnovators.nl   020 347 35 80

Editie 1: De kracht van het woord

Op 14 mei jl. stapte een gemêleerd gezelschap aan boord van Het Lichtschip in Amsterdam Noord. De genodigden waren getriggerd door de uitnodiging en het thema van deze 1e sessie 'De kracht van het woord'. Na een inspirerend verhaal van Ruben van Zwieten ontstond interactie tussen de gasten in een setting waar iedereen zijn visie op het thema kon geven. Tijdens de naborrel kwamen de verhalen en impressies goed los.

Enkele reacties van de aanwezigen:

"Wat mij wel duidelijk is geworden na deze sessie is dat ik niet het commerciële verhaal van mijn bedrijf moet vertellen, maar het echte verhaal daarachter. Verhelderend inzicht."

"Het was zeker de moeite waard en een absoluut inspirerende start van de Hot Spot Principle cyclus."

De gastspreker Ruben van Zwieten

Ruben van Zwieten, 25 jaar, is ondernemer en predikant. In Amsterdam Zuid heeft hij het kantorencentrum de Zuidas als werkgebied. Als vertegenwoordiger van het project 'Zingeving Zuidas' houdt hij in volle kerken overwegingen voor zakenmensen. Maar ook laat hij oudere mensen met jonge bankiers en advocaten op Valentijnsdag met elkaar op date gaan. Een frisse andere aanpak.

"De vraagstellingen die ik veel vaker hoor is: wat willen we met het event uitstralen? Wat wordt onze boodschap? Het probleem met uitstralen en boodschap is dat de ander uit het zicht verdwijnt. Een boodschap is als een volle Albert Heijn tas met boodschappen die gewoon op tafel wordt gezet in de verwachting dat de ander in het huishouden daar misschien iets meedoet".


Klik hier voor de volledige tekst van Ruben van Zwieten.