VtsPN

Landelijke Praktijkdag Functioneel Beheer

De Voorziening tot samenwerking Politie Nederland (VtsPN) organiseert jaarlijks een Landelijke Praktijkdag voor Functioneel Beheerders. Van een kleinschalige interne bijeenkomst is de Landelijke Praktijkdag uitgegroeid tot evenement waarbij Functioneel Beheerders uit alle bedrijfstakken samen komen om kennis te delen en nieuwe ervaring op te doen. B&S event innovators won de aanbesteding voor de organisatie van het evenement.

Concept

In de briefing werd een thema gevraagd dat tijdens de uitvoering ruim 8 maanden later nog actueel zou zijn en waarbij de door de VtsPN geformuleerde slogan 'Reality Bites', de thematische lading zou dekken. Nu hebben wij geen glazen bol op ons kantoor waarin we een jaar vooruit kunnen kijken, maar wel een goed idee dat iedere dag actueel is. 'Reality Bites' wordt een krant. De 'Daily Reality', want actueler dan de dag wordt je niet snel.

Realisatie

Tijdens de Landelijke Praktijkdag zijn op de locatie journalisten, een fotograaf en een redactie ter plaatse. Zij volgen samen met de gasten de verschillende programmaonderdelen en subsessies en maken hiervan een direct verslag. Bezoekers participeren mee via het Twittercafe. Gedurende de dag is de totstandkoming van de dag te volgen via beeldschermen. Aan het einde van de dag gaan bezoekers naar huis met een geprint exemplaar onder de arm of een digitale versie in de smartphone.

_DBF0079.jpg

_DBF0079.jpg

_DBF9750.JPG

_DBF9750.JPG

_DBF9764.JPG

_DBF9764.JPG

_DBF9847.JPG

_DBF9847.JPG

_DBF9922.jpg

_DBF9922.jpg