Euromaster Night

De nieuwe slogan van Euromaster 'in goede handen' wordt geïntroduceerd tijdens een personeelsvergadering, met de kernwaarden eerlijk, professioneel en attent. Tijdens deze Euromaster Night staat de toekomst centraal: hoe zorg je ervoor dat de nieuwe missie en waarden door alle medewerkers worden omarmd? Ze zijn tenslotte de ambassadeurs van het bedrijf.

 

 

Concept

We hebben EVA (Eerlijk, Vakkundig en Attent) ontwikkeld; een fictieve, vrouwelijke collega die de nieuwe waarden symboliseert. EVA communiceert al met de medewerkers in de voorfase van het evenement en is aanwezig tijdens de Euromaster Night.

Event

De avond heeft een feestelijk karakter want zo'n bijeenkomst met de hele organisatie wordt maar eens in de vijf jaar georganiseerd. Bij aankomst in Hilversum wacht een Braziliaanse fanfare op de gasten. De avond begint met een toespraak van de Euromaster-directeur die de nieuwe strategie toelicht. Tijdens de speech worden videobeelden van medewerkers getoond waarin zij reageren op de kernwaarden. Hans van Breukelen onderzoekt vervolgens de overeenkomsten tussen succesvol zijn in sport en zaken. Veel interactie met het publiek zorgt hier voor verschillende hilarische momenten. Na het eten is het tijd om de medewerkers te bedanken voor hun inzet: optreden van een showblok uit de dinnershow en een optreden van Frans Duijts.

bsei_euromaster_eva_Pose4DEF.jpg

bsei_euromaster_eva_Pose4DEF.jpg

Euromaster 3.png

Euromaster 3.png

Euromaster 4.png

Euromaster 4.png

Euromaster 5.png

Euromaster 5.png

Euromaster 6.png

Euromaster 6.png

Paul Ridderhof 21jun14 (1751).jpg

Paul Ridderhof 21jun14 (1751).jpg