info@bs-eventinnovators.nl   020 347 35 80

Welkom bij Hot Spot Principle

Onder de oppervlakte speelt momenteel van alles. Nieuwe technieken, creatieve vondsten, geniale ingevingen. Soms klein en dapper, soms groot en onweerstaanbaar, soms succesvol in de eenvoud. Maar het borrelt altijd. En onder de juiste druk komt de mooist mogelijke inspiratie naar boven. Een creatieve eruptie - onverwacht en altijd de moeite waard.

Hot Spot Principle signaleert, faciliteert en inspireert. En laat ons kennismaken met een wereld aan mogelijkheden. Iedere editie is het resultaat van een analyse van de markt. Het delen van de dialoog, het stimuleren van kennis en het verrassen van de geest zijn de basiselementen die Hot Spot Principle haar definitie geven.

Waarom het initiatief Hot Spot Principle?

"De wereld, de maatschappij zijn enorm in beweging. En de evenementenbranche deint uiteraard mee op de golfbewegingen. We zien stormachtige ontwikkelingen, we worden geconfronteerd met spannende situaties waarbij iedereen aftastend te werk gaat en zoekt naar nieuwe mogelijkheden. Stilzitten is natuurlijk geen optie, de dynamiek van de huidige tijd laat dat eenvoudigweg niet toe. Het ümfeld was en is rijp voor een dergelijke sessie. Omdat de tijdsgeest ons een platform biedt dat zich leent voor een andere benadering", aldus Marianne Severein, Directeur van B&S event innovators.

Waar komt de naam Hot Spot Principle vandaan?

Dennis Vet, Creative bij B&S event innovators: "We noemen het Hot Spot Principle, omdat onder de oppervlakte van alles borrelt en speelt. De metafoor voor een natuurkundig proces, waardoor eilanden uit opborrelend magma uit de kern van onze aarde zijn ontstaan. Mensen zitten ook vol ideeën en inspiraties, die als een soort magma in ons brein zitten. Als wij willen komen de mooiste ideeën naar boven. En daar willen wij over praten met vakgenoten, bestaande klanten, maar ook met prospects. Bijeenkomsten organiseren waar wordt gesignaleerd wat er speelt in ons vak, die door B&S event innovators worden gefaciliteerd en die hopelijk veel mensen zullen inspireren!